Google bize logo yapsana!
Posted on | Mart 28, 2007 | 1 Comment
Bu yazı 3 yıl 5 ay 8 gün önce yayınlanmış olduğundan güncelliğini yitirmiş veya içeriğindeki bilgilerin geçerliliği kaybolmuş olabilir. Herhangi bir yanlış anlaşılmadan bu site sorumlu değildir.
Google’ın, belirli günlerde o günün anlam ve önemine göre tasarlanmış logolarını görmeyen yoktur sanırım. Olurya görmeyenler vardır o halde buraya bakabilir. Bu özel gün logolarını Koreli Dennis Hwang isminde bir kiÅŸi tasarlıyor ve tek iÅŸi Google’a özel gün logosu tasarlamak. Fakat yapılan bunca özel gün logoları arasından bir tanesi bile Türkiye ile alakalı deÄŸil. Türkiye’de tarihe yön veren hiç mi insan yada olay yok? Yada hiç mi büyük sanatçı, büyük düşünür yok? İşte buradan yola çıkarak Türkiye temalı bir logo tasarlaması için bir ekip kurulmuÅŸ ve amaçları Google’ın dikkatini çekerek Türkiye’ye özgü logolar tasarlatmak. Yapılan bu kampanya ile ilgili daha detaylı bilgiye ve hazırlanan diÄŸer logoları görmek için iÅŸte adresi.
Belli mi belki bir sabah Google’a girdiÄŸimizde böyle bir logoyla karşılaÅŸabiliriz.
Bu yazı toplamda 1679, bugün ise 0 kez görüntülenmiş
Yorumlar
One Response to “Google bize logo yapsana!”
Leave a Reply

Eylül 17th, 2008 @ 23:20
[...] Daha önce yine kendi sitemde de duyurduÄŸum ”Google biz logo yapsana” sloganıyla yola çıkan Türk kullanıcıların baÅŸlattığı kampanya hedefine ulaÅŸtı. [...]