Tekrar merhaba Seyrusefer!

Yaşanan bazı aksiliklerden sonra Seyrusefer.com yeniden sanal dünyadaki yerini aldı. Bir aya yakın bir zamandır kapalı kalan sitem bu süre içerisinde ciddi problemler yaşadı. Dosyalar silindi, veritabanı çöktü, vs.  Ama neyse birkaç ufak tefek sorun dışında hiç bir şey kalmadı nihayet. Bazı yazılar silindi (bazılarını özellikle ben sildim) ama bir siteyi aktif kılan en önemli şey olan yorumlar silindi. 600’e yakın yorumdan kala kala 40 yorum kaldı. Buna da şükür diyelim ve yolumuza devam edelim. Sitem bu ay tam bir yılını dolduruyor. Birinci yaşına böyle aksiliklerle girmesini istemezdim doğrusu sitemin. Oysa geçen ay he rşey çok iyi başlamıştı. Ziyaretçi sayılarında önemli derecede artış yaşandı. Google PR değeri 4’e çıktı. Reklam gelirindeki artışta cabası. (:

Neyse gerisini anlatmayacağım. Şimdi her şey yolunda gibi. Tabi bazı eksikler var hala ama zamanla onları da düzeltirim artık. Siteye eskiden beri girenler hemen fark edeceklerdir, sitemin temasını değiştirdim. E malum site yeni bir yaşa girdi sonra sil baştan yeniden kuruldu. Neredeyse bir ay kapalı kaldı. Bir değişikliği hak etti. Eski tema da güzeldi ama bu siteyi daha farklı yaptı. Siteyle ilgili görüşlerinizi bekliyorum. Ayrıca sitedeki bazı yazılar ve bağlantılar hala bozuk olabilir. Karşılaştığınız sorunları yazarsanız sevinirim. Siteme gösterdiğiniz ilgiden dolayı herkese teşekkürler. Yeni yazılarla yine burada olacağım. Şimdilik hoşça kalın.

Tayfun Kurt

Son on beş yıldır; bildiklerimi, gördüklerimi, yaşadıklarımı siteyi ziyaret eden okuyucular ile paylaşmaktayım. Blogta; bilim ve teknoloji, bilgisayar kullanımı, İnternet, genel kültür, sanat gibi çeşitli konularda beğendiğim haberler, makaleler ve kişisel yazılarım yer almaktadır.

Bir yanıt yazın