Euro 2008 fikstür programı

euro-2008Nefesler tutuldu ve Euro 2008 in başlamasına sadece saatler kaldı. İlk maç 7 Haziran da Portekiz’le yapılacak. Ay sonuna kadar devam edecek bu önemli ve müthiş futbol organizasyonunu herkes kadar ben de takip etmeye çalışacağım. “Ben de” diyorum çünkü beni tanıyanlar bilir futbolu pek sevmem. Türkiye Milli Futbol Takımı’na başarılar dilerim ve hemen konuya dönelim. Sizlere işyerinizde yada evinizdeki bilgisayarda rahatça maç sonuçlarını tutabileceğiniz harika bir programdan bahsetmek istiyorum.

Program ile şampiyona boyunca, oynanan maçların sonuçlarını yazarak hangi takımın hangi puanda kaçıncı sırada olduğunu, hangi takımın elendiğini yada devam ettiğini görebileceksiniz. Maçlar oynandıkça sizler sonuçları programa yazdıkça program size sonuçları ve ileride oluşacak çeyrek final, yarı final ve final eşleşmelerini de anında gösterecek.

euro2008

Hem fikstür hem puan cetveli olan bu programı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Program içerisinde biri Excel diğeri Web sayfası şeklinde iki tane dosya var. Office programı kullanmayanlar Web sayfası şeklinde olan dosyayı kullanabilir. Programı açtıktan sonra Settings ten programı Türçe yapabilirsiniz. Haydi Türkiye göster kendini…

Euro 2008 fikstür programı: İNDİR

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top