Eski Dünyanın Orduları, sadece iki öğrenci tarafından hiçbir sponsor ve prodüksiyon desteği olmadan çekilen Türkiye’nin ilk bağımsız bilimkurgu filmi. Filmin hikayesi ve filmde kullanılan efektler oldukça başarılı. Emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım. Filmi izledikten sonra insan şunu düşünmeden edemiyor. Acaba ellerinde imkan olsaydı nasıl bir film çıkardı ortaya?

Konu: Sargon, ne zaman başladığını bile hatırlamadığı korkunç bir savaşın tam ortasında mücadele eden deneyimli bir askerdir… Zaman ve mekandan yoksun bu muazzam savaş alanında tek düşmanı Cellat diye tabir ettiği büyük bir savaşçıdır. Sınırsız silah ve akıl oyunlarıyla bezenmiş, orduların ve sayısız dünyaların önemsiz bir piyon gibi devrildiği bu korkunç dövüşte Sargon, bir türlü Cellat’a karşı üstünlük gösterememektedir. Cellat’ın zaman ve mekan üzerinde kavrayamadığı bir gücü vardır. Bu gücü kendisi de ele geçirebilirse oyunu sona erdirebilecektir.

http://www.eskidunyafilm.com/


Tayfun Kurt

Son on beş yıldır; bildiklerimi, gördüklerimi, yaşadıklarımı siteyi ziyaret eden okuyucular ile paylaşmaktayım. Blogta; bilim ve teknoloji, bilgisayar kullanımı, İnternet, genel kültür, sanat gibi çeşitli konularda beğendiğim haberler, makaleler ve kişisel yazılarım yer almaktadır.

0 yorum

Bir yanıt yazın

Avatar placeholder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir