Seyrüsefer

Günlüğü 3 Yaşında

Alo! Alo! Sesim geliyor mu?

Posted on | Şubat 5, 2007 | No Comments

closeBu yazı 3 yıl 6 ay 29 gün önce yayınlanmış olduğundan güncelliğini yitirmiş veya içeriğindeki bilgilerin geçerliliği kaybolmuş olabilir. Herhangi bir yanlış anlaşılmadan bu site sorumlu değildir.

YouTube’ da şöyle bir dolaşıyordum ki bu video ile karşılaştım. Başta ne olduğu konusunda bir fikrim yoktu. Belki bir kaza yada başka bir şey bekliyordum. Sonrasında malum beni kopartan ana geldi. Zaten video o kadar kısa ki gelmeside geçmeside uzun sürmedi. Bir baktım ben yerdeyim. Gülmekten karnıma ağrılar girdi, bir süre kendime gelemedim. İzleyin derim başka da bir şey demem.

Bu yazı toplamda 1155, bugün ise 0 kez görüntülenmiş

Yorumlar

Leave a Reply





Security Code:

Page Rank Icon Creative Commons License site statistics Bu site ne kadar popüler? Site Haritası Subscribe to me on FriendFeed Pageboss.com